(+45) 41 82 01 23 info@fyrxperten.dk

Pilleovne

Med en pilleovn opnår du en lang række fordele som du ikke får med en almindelig brændeovn.

Foreksempel så slipper du for at arbejde med brænde, du får mindre aske og skidt i stuen. Pilleovnen kan stilles til at holde en fast temperatur, eller køre efter timer så der altid er varmt når du har behov for det
Pilleovne kommer i mange udformninger og prisklasser, men hos Pejzen har vi valgt at tilbyde ovne fra Ecoteck, som er Danmarks suverænt største leverandør af pilleovne, og fra Aduro, der som de eneste i verden kan levere en hybridovn der både kan brænde med piller og almindeligt brænde.

Alle vores ovne er udvalgte med henblik på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Det betyder at vores ovne er støjsvage, driftssikre og enkle at rengøre.

Ecoteck

Ecoteck Har gennem adskillige år været danskernes foretrukne leverandør af kvalitets pilleovne. Ecoteck har altid et stort udvalg af flotte ovne til forskellige formål.

Så uanset om man skal bruge en traditionel konvektionsovn, en ovn der kan sættes på centralvarmen eller en ovn med varmeflytning, så har Ecoteck noget der matcher behovet.
På flere af Ecotecks modeller kan du selv designe udseendet af ovnen, ligesom der i mange tilfælde kan vælges mellem flere farver.

ADURO

Aduro er kendt for sit sortiment af moderne brændeovne, men for cirka 3 år siden kom de på markedet med den nye og banebrydende Hybrid H1 model, der som den eneste brændeovn i verden kan køre på både brænde og træpiller.

Sidenhen er der tilføjet H2 og H3 som er varianter af H1. Ovnene er med indbygget wifi for nem og enkel betjening via den smarte app.

Og husk at Pejzen matcher prisen på Aduro produkter